Lösenord

Glömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord så klickar du på länken på webbsidan där det står "Glömt ditt användarnamn eller lösenord?". I mobilappen står det istället "Glömt ditt lösenord?".

Fyller du i ditt användarnamn så får du en länk för att återställa lösenordet till just det kontot. Om du däremot fyller i din e-postadress så kommer du få möjlighet att återställa dina lösenord till samtliga konton kopplade till den adressen.

Normalt så är e-postadress och användarnamn samma sak i Timezynk men man kan ändra detta fritt på sin profil.

När du hittat ditt e-postmeddelande noterar du användarnamnet du har och klickar sedan på knappen "Välj nytt lösenord". Du kommer nu till en sida där du får välja lösenord. När du har sparat lösenordet så möts du av ett meddelande om att detta lyckades och att du kan logga in med ditt användarnamn (ditt användarnamn står utskrivet och kan skilja sig från din e-postadress).

Den här sidan är endast giltig i 48 timmar. Väntar du längre kan du därför mötas av meddelandet "Ogiltig eller för gammal återställningslänk. Begär ett nytt återställningsmail nedan." när du angivit ditt lösenord. Du får då åter fylla i e-post/användarnamn, så att du får ett nytt meddelande med en ny länk.

Välja lösenord första gången

När du för första gången ska välja lösenord så går du till inkorgen för din e-postadress, där det ska finnas en inbjudan från din chef till dig om att använda Timezynk. Kontrollera även skräpkorgen om du inte hittar meddelandet.

I vissa fall så har kontot i Timezynk skapats innan e-postadressen fanns, ni behöver då kontakta Timezynk support eftersom vårt system då kommer ihåg att den adressen inte fungerade och således inte släpper igenom fler inbjudningar. En sådan spärr släpper dock automatiskt efter 7 dagar.

När du hittat ditt e-postmeddelande, så noterar du användarnamnet du har och klickar sedan på knappen "Välj nytt lösenord". Du kommer nu till en sida där du får välja lösenord. När du har sparat lösenordet så möts du av ett meddelande om att detta lyckades och att du kan logga in med ditt användarnamn (ditt användarnamn står utskrivet och kan skilja sig från din e-postadress).

Den här sidan är endast giltig i 48 timmar. Väntar du längre kan du därför mötas av meddelandet "Ogiltig eller för gammal återställningslänk. Begär ett nytt återställningsmail nedan." när du angivit ditt lösenord. Du får då åter fylla i e-post/användarnamn, så att du får ett nytt meddelande med en ny länk.