Home > Administration > Inställningar – Konto

Inställningar – Konto

Abonnemang

På den här sidan visas ditt nuvarande abonnemang av TimeZynk Pro. Här kan du välja betalningsalternativ, fylla i eventuella kampanjkoder samt godkänna avtalet genom att klicka “Godkänn”. Du är alltid välkommen att kontakta vår säljavdelning om du vill få mer information om priser och olika bindningstider. 

Tänk på att kontakta vår support om du ändrar dina faktureringsuppgifter då det inte uppdateras automatiskt i vårt faktureringssystem.

 

Fakturor från Timezynk

Granska fakturor från Timezynk

Längst ner under inställningar hittar du alla fakturor som vi har skickat till er och du kan enkelt se om de är betalda eller ej. Du kan klicka dig in på varje faktura för att se all information om just den fakturan. 

 

Förfallna fakturor

Om ert företag har en förfallen faktura från Timezynk, så visas en varning överst på sidan för era chefer.

Genom att klicka på varningen så kan ni granska era fakturor enligt ovan. Eventuella påminnelseavgifter läggs på kommande faktura, så ni ska därför alltid betala in det fakturerade beloppet. Kontot stängs 7 dagar efter fakturas förfallodatum.


Inbetalningar matchas automatiskt vardagar. För att underlätta arbetet är det viktigt att ni betalar in exakt det angivna beloppet notera då att vi inte använder oss av någon öresutjämning. Ni anger ert OCR/Meddelande endast ert OCR nummer, vi kan se vem som är avsändare och kontaktar er om inbetalningen inte går att matcha.

Felaktiga inbetalningar

Ibland är olyckan framme och vi tar emot en felaktig inbetalning. Vi försöker alltid kontakta avsändaren. Enklast administrativt är att helt enkelt matcha inbetalningen mot nästa faktura.