Home > Introduktion > Viktiga delar i TimeZynk

Viktiga delar i TimeZynk

Startpanelen

Övergripande statistik visas här och du kan se nuvarande status för din verksamhet, andelen schemalagda pass som är bemannade samt andelen bemannade pass som är tidrapporterade. Du vill ha en en blå cirkel till höger, och när arbetspassen är slutförda ska du ha en grön cirkel till vänster.

Statistik för beläggning och tidrapportering.

 

Datumväljaren

En viktig partner i systemet som ger dig möjlighet att enkelt och snabbt välja den period du arbetar med. Som standard arbetar man med ett veckoschema. Klicka in dig på datumväljaren för att välja perioden, det finns snabbknappar för dag, vecka och månad. Du kan även klicka på en startdatum och sedan en slutdatum för att på så sätt välja en helt anpassad period, från dagar, veckor, månader eller år.

Kalenderväljaren, för att arbeta med rätt period.

 

Uppdateringar

Löpande sker utveckling av Timezynk, information publiceras även i vår blogg och vi skickar ut ett mejl med jämna mellanrum där vi berättar om vad som hänt. Funderar du över någon funktion så är du välkommen att kontakta vår support.

Uppdateringar i timezynk

 

Händelser och notiser

Under rubriken Händelser samlas allt som är aktuellt. 
En röd notis dyker upp här när du blivit bokad, fått en förfrågan eller om någon svarat på dina förfrågningar. Du kan trycka på knappen för att se senaste nytt för dig.

 

 

Kontakta oss

Vi finns alltid nära till hands, våra uppgifter finns på alla sidor. Supportmejl, telefonnummer samt längst nere till höger så finns "LiveChat", är ingen tillgänglig står det istället "Kontakta oss".

 

Hjälp

Kolla in våra skriftliga manualer eller våra instruktionsfilmer, strukturen på stödmaterialet liknar den vi har i menyn och bör vara relativt lättnavigerad. Saknas det något så är du alltid välkommen att ringa in.

Hjälp, skriftliga manualer, youtubefilmer och möjlighet att inaktivera supportinloggningen.